Ρομπέρτο: «Στην Ελλάδα τα καλύτερά μου χρόνια»

Ο Ρομπέρτο μίλησε για τα υπέροχα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι πηγαίνει στην Εσπανιόλ πάνω στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Έφυγε από το Λιμάνι με τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League. Ο Ρομπέρτο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως εξέφρασε ξανά στην τελευταία συνέντευξη

που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.

Ωστόσο, δεν ξεχνά τα όσα βίωσε στο Λιμάνι με τον Ολυμπιακό και στέκεται παράλληλα στον Ολυμπιακό, που κάνει ό,τι μπορεί για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

«Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία και να είμαι ξανά με συμπαίκτες που έξω παίξει ξανά μαζί, είναι πάντα όμορφο. Η υποδοχή απ' όλους ήταν σπουδαία, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα», είπε αρχικά ο Ισπανός πορτέρο και συνέχισε δείχνοντας ότι δεν ξεχνά τα όσα έζησε στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού:

«Στην Ελλάδα έζησα τα καλύτερα επαγγελματικά μου χρόνια. Ήταν τρία πολύ σημαντικά χρόνια της καριέρας μου και πιστεύω ότι ήρθα στην Εσπανιόλ πάνω στα καλύτερά μου».

«Στην Ελλάδα το επίπεδο δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό. Στο ισπανικό πρωτάθλημα κάθε αγωνιστική είναι σχεδόν ίδια, θα μπορούσε να είναι ματς κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το να παίξουμε στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι στόχος της Εσπανιόλ, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πάμε βήμα-βήμα», συνέχισε ο Ρομπέρτο και αναφέρθηκε στο θέμα της βίας που βίωσε στην χώρα μας:

«Πηγαίνοντας στην Ελλάδα βλέπεις πράγματα που ποτέ δεν σκεφτόσουν ότι θα ζήσεις, αλλά σταδιακά συνηθίζεις. Με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζεσαι αρκετά. Το περιβάλλον κι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα γήπεδα είναι στα θετικά αλλά κάποια πράγματα θα πρέπει να εξαλειφθούν και το ξέρουν. Σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός εργάζονται εργάζονται στο να τελειώσουν αυτά τα πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα