Ρεσιτάλ παλαιοκομματισμού από την κυβέρνηση και τον ΠτΔ

"Νέο ρεσιτάλ παλαιοκομματισμού και προεκλογικών παροχών από τον Νίκο Αναστασιάδη, αυτή τη φορά από την επαρχία Αμμοχώστου", αναφέρει σε ανακοίνωση του το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα.

"Είναι πραγματικά εκπληκτικός ο τρόπος που οι κυβερνώντες επιλέγουν να πορευθούν προς τις προεδρικές εκλογές. Θεωρούν ότι ο πολίτης έχει κοντή μνήμη και δεν θυμάται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις , που έγιναν ανέκδοτο στο στόμα του λαού και δεν διστάζουν

να επαναλάβουν το ίδιο σενάριο με στόχο την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη", επισημαίνουν στην ανακοίνωση.

"Η κυβέρνηση και ο πρόεδρος του κουρέματος των καταθέσεων, των ιδιωτικοποιήσεων ημικρατικών οργανισμών και των υποσχέσεων για παροχές, έρχεται σήμερα λίγους μήνες πριν από την απομάκρυνση της από την εξουσία να τάζει αριστερά και δεξιά νέες παροχές και νέα έργα", συνεχίζει η ανακοίνωση.

"Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου να πάρει δεσμεύσεις, είτε για έργα τα οποία είχαν ξανά υποσχεθεί πριν από 5 χρόνια , είτε για έργα που είχαν προγραμματιστεί αλλά δεν υλοποιήθηκαν αναμένοντας την προεκλογική εκμετάλλευση τους", επισημαίνει.

"Ο λαός έχει και μνήμη και την ωριμότητα και είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές παρωχημένων εποχών δεν χαϊδεύουν πλέον τα αφτιά των πολιτών. Εκείνο που βιώνει ο πολίτης είναι η δυσπραγία και η αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, και όχι οι κούφιες υποσχέσεις των κυβερνώντων", αναφέρει κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα