Ρεάλ Μαδρίτης: Τεσσάρα επί της Σίτι (βιντεο)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε με άνεση το International Champions Cup της Αυστραλίας στη Μελβούρνη με το τελικό 4-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας... μαύρη τη μέρα των νεαρών αμυντικών των «πολιτών».

Η προσπάθεια του Μανουέλ Πελεγκρίνι να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς Χάμφρεϊς και Ντινάιερ στο κέντρο της άμυνας, αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη «πληγή» της ομάδας. Η Ρεάλ το εκμμεταλεύτηκε στο έπακρο για να φτάσει στην επίτευξη τριών τερμάτων, στα οποία έχει μεγάλη ευθύνη το κέντρο της άμυνας των «πολιτών».

Αφού

πρώτα, λοιπόν, το ντεμπούτο του Ντελφ διήρκησε... 20 λεπτά, αποχωρώντας με φορείο λόγω μυϊκού προβλήματος, στο 21' από σέντρα του Μπέιλ με μονοκόματο γυριστό σουτ ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ, στο 25' από βαθιά μπαλιά του Κροος ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ολομόναχος και νίκησε με τύχη τον Χαρτ για το 2-0, ενώ σκόραρε και ο Πέπε ανενόχλητος με κεφαλιά στο 44'.

Για τη Σίτι, ξεχώρισε ο ορεξάτος Γιάγια Τουρέ και είναι ν' απορεί κανείς πως ο Ιβοριανός δεν κέρδισε πέναλτι όταν στο 10' ο Κέιλορ Νάβας τον... ισοπέδωσε μέσα στην περιοχή. Ο Ιβοριανός ήταν αυτός που μείωσε από την άσπρη βούλα σε 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο ρέφερι υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι σε χέρι που έκανε πρώτα ο Στέρλινγκ και μάλιστα έξω από την περιοχή και μετά ο Σέρχιο Ράμος.

Το δεύτερο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να προχωράει σε αρκετές αλλαγές, ήταν στο ίδιο μοτίβο. Ναι μεν υπήρχε η επιθετική διάθεση από τους «πολίτες», όμως το πράγμα στα μετόπισθεν δεν... ίσιωνε με τίποτα.Ό,τι μπορούσε να κόψει, έκοβε ο Κολάροφ, με τον Κριστιάνο στο 61' να χάνει τετ-α-τετ κάνοντας κακό πλασέ και τον Βαράν ένα λεπτό αργότερα να χάνει κεφαλιά ανενόχλητος. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσερίσεφ με εύκολο πλασέ από γύρισμα του Ίσκο στο 74', με την άμυνα της Σίτι ν' απουσιάζει ξανά...

Keywords
Τυχαία Θέματα