Απόλλων: «Εκπληρώσαμε τον 2ο στόχο από τους τέσσερις»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στον 3ο πρόκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ αλλά και για την επόμενη αντίπαλο την Καμπάλα.

Οι δηλώσεις:

«Ικανοποιημένους το ότι εκπληρώσαμε και τον 2ο στόχο από τους τέσσερις. Ήταν ταυτόχρονα δύσκολα να συγκεντρωθούμε μετά και το 4-0. Όμως θέλαμε να κερδίσουμε για 4η φορά και να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ήταν δύσκολο να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο αφού ήταν διαφορετικός ο χλοοτάπητας. Κρατάμε την πρόκριση και βλέπουμε Καμπάλα»

«Το

μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο έστω και να οι αντίπαλοι μας ήταν αδύνατοι. Θα προστεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Επέστρεψε ο Τουραμ, ο Στυλιανού και αναμένουμε και τον Γκιε. Έχουμε το πιο κομβικό παιχνίδι με την Καμπάλα, με μεγάλες απαιτήσεις και τα παιχνίδια αυτά είναι τα πιο κομβικά».

«Από σήμερα έχουμε επικεντρωθεί στην Καμπάλα. Υπάρχουν αρκετές μέρες. Τα παιχνίδια με την Καμπάλα θα είναι πιο δύσκολα και θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμη πιο πολύ την απόδοση μας για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας»

«Θέλουμε νίκη αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και εκτός έδρας. Στόχος μας όμως είναι να κερδίσουμε στο «Παπαδόπουλος» για να έχουμε ελπίδες».

«Θα είναι εκεί ο κόσμος του Απόλλωνα. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η συμπαράσταση τώρα θα κάνει τη διαφορά».

«Να πούμε συγχαρητήρια τόσο στην Ομόνοια αλλά και στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα