Ραγίζει καρδιές 7χρονος – Θάψτε με μαζί με την μαμά μου..

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως, από ένα νοσοκομείο του Λονδίνου. Πρόκειται για τον 7χρονο Φίλιπ Κουάσνι από το Κόλχεστερ του Έσεξ ο οποίος εξέφρασε την τελευταία του επιθυμία από το κρεβάτι του στο Great Ormond Children’s Hospital, του Λονδίνου, όπου υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού τον οστών, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τη λευχαιμία.

Ο Φίλιπ διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά επιθετική μορφή λευχαιμίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο πατέρας του Πιοτρ πασχίζει να μαζέψει 6.500 λίρες, ώστε να ξεθάψει το

φέρετρο της γυναίκας του και να το θάψει ξανά με τον μονάκριβο γιο του μέσα.

Δεκάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στην επιθυμία του μικρούλη και έχουν δωρίσει χρήματα, ώστε να θαφτεί στο ίδιο φέρετρο με τη μητέρα του, την οποία έχασε επίσης από καρκίνο όταν ήταν μόλις δύο ετών.

«Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να εκπληρώσω την ευχή μου», είπε ψιθυρίζοντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Λέει ότι είμαι ο άγγελός του που τον προσέχει εδώ στη γη και πως η μαμά του θα τον προσέχει στον παράδεισο», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του μικρού.

«Δεν ξέρω αν τη θυμάται καλά γιατί ήταν πολύ μικρός όταν έφυγε από κοντά μας, αλλά όταν ήταν καλά είχε πάει στον τάφο της και της μιλούσε. Θέλει να θαφτεί μαζί με τη μαμά του, οπότε πρέπει να οργανωθούμε για να ικανοποιήσουμε την τελευταία του επιθυμία. Θέλει να τον προσέχει. Θα πρέπει να τον πάω στην Πολωνία μόνος μου», συνεχίζει.

Ο Φίλιπ σε ηλικία 2 ετών διαγνώστηκε με νευροϊνωμάτωση τύπου 1, μια ασθένεια που δημιουργεί όγκους στα νεύρα. Tον περασμένο Σεπτέμβριο η κατάσταση του Φίλιπ χειροτέρεψε. Άρχισε να έχει αιμορραγίες από τη μύτη και παραπονιόταν ότι τον πονούσαν τα πόδια του.

Το παιδί υπεβλήθη σε χημειοθεραπείες χωρίς αποτέλεσμα. Τον Ιανουάριο υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, αλλά και αυτό απέτυχε.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα