Ράγιος: "Θέλουμε το κύπελλο"

Ο Ρούμπεν Ράγιος επιλέγηκε ως ΜVP της Ανόρθωσης για το ματς με την Αναγέννηση και μίλησε στο γραφείο τύπου της ομάδας.

αναλυτικά:

Για το τι άλλαξε στην Ανόρθωση: "Πρώτα ήρθε ο νέος προπονητής με θετική ενέργεια και σε 2 μήνες βελτιωθήκαμε πολύ όσον αφορά την φυσική κατάσταση, την τακτική μας και το δέσιμο της ομάδας που είναι πολύ σημαντικό. Φάνηκε περισσότερο από πριν ο χαρακτήρας. Σε αυτό τον τομέα βελτιωθήκαμε πολύ και αυτό μας χαροποιεί".

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ανόρθωση: "Πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε στα πλέιοφς και φυσικά έχουμε και το κύπελλο

που είναι σημαντικό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε κάτι καλό φέτος για την Ανόρθωση".

Για το ματς με την Δόξα: "Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε νωρίς. Η Δόξα είναι μια δεμένη ομάδα που παίζει δυνατά. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε τις τελευταίες βδομάδες - να τα κάνουμε όλα στο 100 τοις 100 που είναι η δουλειά μας και να δείχνουμε χαρακτήρα - θα είμαστε εντάξει".

Το μήνυμα στον κόσμο: "Συνεχίστε έτσι, είσαστε ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και ειδικά για εμάς τους παίκτες. Σας χρειαζόμαστε στο γήπεδο, είμαστε χαρούμενοι όταν είσαστε εκεί και σας χρειαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα