Πυρκαγιές σε Φιλούσα και Σούνι - Τέθηκαν υπό έλεγχο

Σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 29ης Αυγούστου τις 06.00 της 30ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χθες η ώρα 11.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δένδρα παρά χωριό Φιλούσα στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς και Αγροτικό Πυροσβεστικό Σταθμό Στρουμπιού καθώς επίσης, δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και μια κινητή πυροσβεστική

μονάδα του Ταμείου Θήρας. Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.30, κατέκαυσε περίπου 4 εκτάρια.

Εξάλλου, χθες στις 15.59 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση παρά το χωριό Σούνι της επαρχίας Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμό Μονοβόλικου, Αγρ. Κυβίδες, Αγρ. Πάχνας καθώς επίσης και 2 κινητές πυροσβεστικές μονάδες του Ταμείου Θήρας.

Στην πυρκαγιά έκαναν ρίψεις νερού και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η ώρα 17.55 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αφού πρώτα κατέκαυσε συνολικά περίπου 5 δεκάρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα