Πυρά Αβέρωφ κατά «συντρόφων» και «φρουρών του κατεστημένου»

Για ακοίμητους φρουρούς των βασιλείων και των κατεστημένων, τους οποίους και ταύτισε με το ΑΚΕΛ, έκανε λόγο σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η μάχη για τον εκσυγχρονισμό και τη μεταρρύθμιση στο τέλος θα κερδηθεί.

«Χθες οι πρωτοστάτες της συντήρησης και διατήρησης του τέλματος, οι σύντροφοι του ΑΚΕΛ, βγήκαν να παρερμηνεύσουν δηλώσεις από την πλευρά του ΔΗΣΥ», δήλωσε σήμερα ο κ. Νεοφύτου, στα γραφεία του ΔΗΣΥ.

«Έχουμε

από τη μια τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής μεταρρύθμισης, την Κυβέρνηση και το ΔΗΣΥ, αλλά και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, και από την άλλη τις δυνάμεις της συντήρησης, τους ακοίμητους φρουρούς της διατήρησης των βασιλείων και των προνομίων κάποιων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα», πρόσθεσε.

«Ακόμα και της συντήρησης κατεστημένων εντός και εκτός της Δημόσιας Υπηρεσίας», συμπλήρωσε.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «σε κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια τούς βρίσκουμε απέναντι μας».

«Γίνεται εδώ και 30 χρόνια λόγος για κατάργηση του καταλόγου διοριστέων. Απέναντι σε αυτό τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό, οι ακοίμητοι φρουροί των κατεστημένων και των βασιλείων, οι του ΑΚΕΛ», ανέφερε.

«Ενδείκνυται να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση των νοσοκομείων. Βρίσκουμε απέναντι μας τις δυνάμεις της συντήρησης του ΑΚΕΛ», πρόσθεσε.

«Χθες ψηφίσαμε την αποκρατικοποίηση των λιμανιών. Απέναντι μας οι του ΑΚΕΛ. Απέναντι μας ήταν και όταν αποκρατικοποιούσαμε τα αεροδρόμια το 2000, αλλά ήταν οι ίδιοι που με ιδιαίτερη υπερηφάνεια έκοβαν την κορδέλα των εγκαινίων», συμπλήρωσε.

Εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «αυτή τη μάχη των δυνάμεων του εκσυγχρονισμού και της μεταρρύθμισης με τις δυνάμεις της συντήρησης και τους ακοίμητους φρουρούς της διατήρησης των βασιλείων, κερδισμένος θα βγει ο πολίτης», προσθέτοντας πως «και αυτό γιατί θα κερδίσουμε τη μάχη του εκσυγχρονισμού και των μεταρρυθμίσεων».

«Φτάνει (πια) να συντηρούμε τα συμφέροντα των λίγων, είτε αυτά αφορούν συνδικαλιστικά, επιχειρηματικά ή άλλα συμφέροντα», ανέφερε.

«Η μάχη για τον εκσυγχρονισμό και τη μεταρρύθμιση αφορά τους πολίτες, γι` αυτό και θα την κερδίσουμε», κατέληξε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα