Πτήσεις Ιράν-ψευδοκράτους ανακοίνωσε ο "υπουργός τουρισμού"

Πτήσεις μεταξύ Ιράν και ψευδοκράτους, ανακοίνωσε ο λεγόμενος “υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος”, Φικρί Ατάογλου διευκρινίζοντας, ότι οι πτήσεις θα διεξάγονται από την Τεχεράνη και την πόλη Τεμπρίζ του Ιράν προς και από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με τη μέθοδο «touch down».

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ατάογλου μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ανέφερε ότι για να μπορούν οι πτήσεις αυτές να είναι συνεχόμενες, θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις Ιράν – Κόνια – ψευδοκράτος, χωρίς να γίνεται αλλαγή αεροσκάφους. Μαζί με 200 τουριστικούς πράκτορες, ο “υπουργός τουρισμού” πραγματοποίησε

road show στον Ιράν για την προσέλκυση τουριστών στα κατεχόμενα.

Προχωρούν και σε εκδηλώσεις προβολής με στήριξη Τουρκίας

Ο Φικρί Ατάογλου δήλωσε επίσης ότι με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις προβολής του τουριστικού προϊόντος του ψευδοκράτους στη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ανέφερε ακόμη ότι επί του παρόντος διεξάγονται τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από την τουρκική πόλη Όρντου προς τα κατεχόμενα και την προσεχή βδομάδα θα διεξαχθούν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και αρμόδιους των Τουρκικών Αερογραμμών για έναρξη πτήσεων και από τα Κόνια προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα