ΠτΔ: Δεν τίθεται ζήτημα παραίτησης του Πόλυ Πολιβίου

"Ούτε παραιτήθηκε, ούτε εμποδίζεται να έχει διαφορετικές απόψεις επί νομικών θεμάτων", ανάφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με το μέλος της ομάδας νομικών που πλαισιώνουν τον διαπραγματευτή Πόλυ Πολιβίου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της 5ης κατά σειρά συνάντησης με τον Μουσταφά Ακιντζί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφωνία που προέκυψε με το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας νομικών, κ. Πόλυ Πολυβίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, δεν υπάρχει και δεν υπήρξε καμιά σύγκρουση με τον Πόλυ Πολιβίου. Υπήρξαν ωστόσο διαφωνίες

μεταξύ Πολυβίου και Μαυρογίαννη στο πλαίσιο των νομικών επιχειρημάτων. "Γίνεται ένας γόνιμος διάλογος και προβληματισμός, ο οποίος μας βοηθάει να διαμορφώσουμε και τις τελικές θέσεις αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν από τη διαπραγμάτευση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστασιάδης. Οι νομικοί, τόνισε, έχουν τις θέσεις τους και τις εκφράζουν επί νομικών θεμάτων, προσθέτοντας στη διαδικασία ωφέλιμους προβληματισμούς.

Σύμφωνα πάντα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πολυβίου, "δεν τίθεται θέμα παραίτησης Πολιβίου και ούτε ο ίδιος ο Πολιβίου έχει τέτοια πρόθεση" .

Keywords
Τυχαία Θέματα