Θ. Αντωνίου: "Δεν είμαστε μακριά από τον στόχο"

«Χρησιμοποιήσαμε τη διακοπή όσο καλύτερα γινόταν», δήλωσε αρχικά στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου και πρόσθεσε «Το παιχνίδι με τον Εθνικό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους». Καταλήγοντας ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι η Πέμπτη είναι η τελευταία διαθέσιμη ημέρα για τα διαρκείας και τόνισε ότι ο στόχος των δυο χιλιάδων είναι κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αντωνίου

Για τη διακοπή και το νικηφόρο φιλικό με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
«Το

θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε τη διακοπή όσο καλύτερα γινόταν. Στο φιλικό πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν και τους οποίους προετοιμάζει ο κ. Χριστοδούλου για τα επόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι ο αγώνας με τον Εθνικό στο Τσίρειο θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Θέλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και αναμένουμε την επιστροφή των διεθνών μας. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα και θα πάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στον Εθνικό».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα
«Είναι θέμα του Πάμπου Χριστοδούλου πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Για τα διαρκείας
«Η τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι η Πέμπτη. Είναι σημαντικό να φτάσουμε τις 2 χιλιάδες και δεν είμαστε μακριά από τον στόχο. Διπλασιάσαμε το περσινό νούμερο και είναι πολύ σημαντικό για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα