Ψυχοφθόρα η τελευταία αγωνιστική

Όπως ήρθα τα πράγματα με την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής…θα περιμένουμε μέχρι και την 26η αγωνιστική για να μάθουμε την δεύτερη ομάδα που θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία μαζί με την Αγία Νάπα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Θα ακολουθήσει και τρίτη ομάδα, μέσα από τα play-off.

Εθνικός Άχνας και ΕΝΠ είναι στην δυσάρεστη και δύσκολη θέση να παίζουν την τελευταία αγωνιστική την παραμονή τους στην κατηγορία. Σήμερα η προσφυγική ομάδα ήθελε βαθμό ή βαθμούς για να ξενοιάζει από την υπόθεση υποβιβασμός και να στείλει ουσιαστικά

την ΕΝΠ στην Β’ κατηγορία. Χθες οι βυσσινί, γνώρισαν βαριά ήττα από την Ομόνοια εντός έδρας με 4-1 δυσκολεύοντας αφάνταστα το έργο της για παραμονή.

Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός βρίσκεται στην 12η θέση με 23 βαθμούς και στην 13η η ΕΝΠ με 20. Ένα σενάριο υπάρχει για τις δυο ομάδες. Ο Εθνικός παραμένει στην κατηγορία με ισοπαλία ή νίκη επί της Σαλαμίνας στην τελευταία αγωνιστική και η ΕΝΠ, μόνο με νίκη επί της Ανόρθωσης θα μπορεί να ελπίζει. Αν κερδίσει θα πρέπει ο Εθνικός να ηττηθεί από την Νέα Σαλαμίνα. Τότε οι δυο ομάδες θα έχουν από 23 βαθμούς ωστόσο η ΕΝΠ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια αφού κέρδισε στο Τάσος Μάρκου με 2-1 ενώ στο Δασάκι έμειναν στο 0-0.

Ωστόσο το έργο της ΕΝΠ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο αφού την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα