Ψάχνει αντίδραση η Ρεάλ

Ποιος να το περίμενε αλήθεια, όταν η Ρεάλ νικούσε άνετα δύο φορές τη Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ τον Αύγουστο, ότι μετά από πέντε αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι «μπλαουγκράνα» θα οδηγούσαν την κούρσα με το απόλυτο των 15 βαθμών (βοηθούντος και του βατού προγράμματος) και οι πρωταθλητές θα βρίσκονταν όγδοοι στο -7, όσοι είναι οι βαθμοί που έχουν... πετάξει μέσα στο «Μπερναμπέου».

Το απροσδόκητο αυτό σκηνικό δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια της La Liga, καθώς μάλιστα δεν προβλέπεται να... ανατραπεί, τουλάχιστον ως τη

διακοπή του Οκτωβρίου. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει εύκολο πρόγραμμα (τα... ζόρια αρχίζουν μετά τη διακοπή) και δεν προβλέπεται να έχει απώλειες ούτε αύριο το βράδυ, που παίζει εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Χιρόνα. Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ πρέπει να «βγάλει αντίδραση» και φυσικά δεν έχει το παραμικρό περιθώριο νέου «στραβοπατήματος» στη Βιτόρια, απέναντι στην ουραγό και χωρίς βαθμό Αλαβές, καθώς μάλιστα την περιμένει και ευρωπαϊκό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, την προσεχή Τρίτη.

Το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής γίνεται αύριο το μεσημέρι στο νεότευκτο «Wanda Metropolitano», όπου η τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη δεύτερη Σεβίλη. Οι Ανδαλουσιάνοι παραμένουν αήττητοι και μετρούν τέσσερις σερί νίκες, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Εσπανιόλ, όμως καλούνται για πρώτη φορά φέτος να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στην ελίτ.

Ακόμη και πέρυσι, όταν βρισκόταν στη μάχη του τίτλου ως τα μέσα του δεύτερου γύρου, η Σεβίλη δεν είχε καταφέρει να παίξει «στα ίσια» τους μεγάλους εκτός έδρας. Από την άλλη, με την... αύρα του νέου γηπέδου και την καλή ψυχολογία από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στη δεύτερη θέση και θα τους διατηρήσει στο -4 από την Μπαρτσελόνα, την οποία θα υποδεχθούν αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 14/10.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Ατλέτικο – Σεβίλλη (14:00)

Αλαβές – Ρεάλ (17:15)

Μάλαγα – Μπιλμπάο (19:30)

Ζιρόνα – Μπαρτσελόνα (21:45)

Κυριακή

Εσπανιόλ – Ντεπορτίβο (13:00)

Χετάφε – Βιγιαρεάλ (17:15)

Έιμπαρ – Θέλτα (19:30)

Λας Πάλμας – Λεγανές

Σοθιεδάδ – Βαλένθια (21:45)

Δευτέρα

Μπέτις – Λεβάντε (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα