Προβληματισμένος ο Αντόνε (δηλώσεις Σακκά)

Ο Ιοάν Αντόνε δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από τις αμυντικές αδυναμίες του Απόλλωνα στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με αντίπαλό τον Οθέλλο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα κερδίσει στον επαναληπτικό και θα συνεχίσει στο κύπελλο.

Ο Κώστας Σακκάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Οθέλλος θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο.

Ιοάν Αντόνε: «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι πιο δύσκολο πλέον αφού δεχθήκαμε γκολ.

Με προβληματίζει που δεχόμαστε εύκολα γκολ. Με ευχαριστεί η απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος είναι λογικό να έχει απαιτήσεις. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στη Λάρνακα. Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Δευτέρας για το πρωτάθλημα».

Κώστας Σακκάς : «Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Παίζαμε με μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με ένα σωστό πλάνο κατάφεραν να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδες και θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό να περάσουμε. Το πιο σημαντικό όμως για μας είναι το πρωτάθλημα. Εκεί θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το ακατόρθωτο, την παραμονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα