Απόλλων: Πήρε καλό μάθημα

Μπορεί να πει κάποιος ότι ο Γκαστόν Σαγκόι έσωσε την παρτίδα στο 85ο λεπτό όταν ισοφάρισε τον Οθέλλο σε 1-1 και ουσιαστικά αύξησε τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση.

Βεβαίως η ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τον Απόλλωνα να πέφτει στην παγίδα του Οθέλλου και να μην μπορεί να ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.Οι ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε παρουσίασαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ένα κακό Απόλλωνα που δεν μπορούσε να βάλει πίεση στον αντίπαλο και να βρει τους

διαδρόμους προς την εστία του Ρόιν. Ανήμπορος να αντιδράσει στο καλό αγωνιστικό πλάνο του Οθέλλου κρατούσε μπάλα, ωστόσο παρουσιάσει πολλές αδυναμίες στο οργανωτικό κομμάτι. Κάτι βέβαια που παρουσιάσει και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμό στο τέλος και εκμεταλλευόμενος την οπισθοχώρηση του Οθέλλου, έφτανε με ευκολία στην περιοχή, κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ, όμως θα μπορούσε να δεχθεί εκ νέου γκολ το οποίο θα ήταν καταστροφικό. Είναι φανερό ότι οι κυανόλευκοι δεν βρίσκουν εύκολα ρυθμό στους αγώνες τους και αυτό θα πρέπει να διορθωθεί πριν να είναι αργά. Το 1-1 φυσικά αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και στις 21 Ιανουαρίου στο Αντώνης Παπαδόπουλος καλείται να κυνηγήσει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που απέδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα για τον Απόλλωνα, αφού την Δευτέρα ταξιδεύει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Κώστα Σακκά για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα