Προβλήματα στους δρόμους των ορεινών περιοχών

Συνεχίζουν να παρατηρούνται κάποια προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.

Οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ο δρόμος Πλατρών – Τροόδους, είναι μεν ανοιχτός για όλα τα οχήματα αλλά

ολισθηρός.

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, είναι επίσης οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Κακοπετριάς (Pinewood).

Επίσης οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου και Κάμπου – Ορκόντα έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα