Προβλέπονται βροχές καθημερινά! Ο καιρός εως Σάββατο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη νύκτα της Πέµπτης.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά πιθανό να σηµειωθούν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι

λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Διαβάστε επίσης: Έκκληση Αρχών για απόφυγη άσκοπων μετακινήσεων λόγω σκόνης

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά ενδέχεται να πέσουν ελαφρές, κυρίως, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο λίγων τοπικών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, αλλά από το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση µέχρι την Παρασκευή και µικρή άνοδο το Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα