Προβλέπονται βροχές για όλη τη βδομάδα!

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Παρασκευή

Το απόγευµα θα υπάρχουν περιοχές µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και τοπική συννεφιά που πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει παροδικά χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά στα νοτιοδυτικά δυνατό να πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα

θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρείται παροδική συννεφιά που πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα δυτικά και βόρεια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά ταραγµένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Το απόγευµα στα ορεινά δυνατό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη, αλλά το απόγευµα ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

Το βράδυ ο καιρός θα σηµειώσει σηµαντική βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις. Το µεσηµέρι και το απόγευµα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα