Προβάδισμα παραμονής για Σουόνσι έναντι της Χαλ

Νικηφόρα με 2-0 πέρασε η Σουόνσι από το Σάντερλαντ και βρίσκεται μία ανάσα από την παραμονή στην Premier League. Με την 3η νίκη τους στα τελευταία 4 παιχνίδια, οι «κύκνοι» έφεραν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, Χαλ, καθώς με ήττα αύριο (14/5) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, αυτομάτως θα υποβιβαστεί. Με ισοπαλία, η Σουόνσι θα χρειάζεται ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική (εντός έδρας με την αδιάφορη Γουέστ Μπρομ) για να σωθεί. Η Σούνσι

θα κρατά την τύχη στα χέρια της, ακόμη και με νίκη της Χαλ, αφού θα προηγούνται κατά ένα βαθμό.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι λύγισε την αντίσταση της Λέστερ και νίκησε με 2-1, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Νταβίντ Σίλβα (29') και Γκαμπριέλ Ζεσούς (36' με πέναλτι), ενώ για τη Λέστερ μείωσε στο 42ο λεπτό ο Σίνζι Οκαζάκι.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 78' όταν η Λέστερ κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-2, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να αναλαμβάνει όπως πάντα την εκτέλεση.

Ο Αλγερινός έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καμπαγέρο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ. Ο λόγος ήταν το γλίστρημα του άσου της Λέστερ που τον οδήγησε σε διπλή επαφή, κάτι που φυσικά απαγορεύεται, αφού ο παίκτης που εκτελεί δεν πρέπει να έρθει σε άλλη επαφή με την μπάλα αν δεν αλλάξει η κατοχή!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 37ης αγωνιστικής στην Premier League:

Εβερτον-Γουότφορντ 1-0

(56΄ Μπάρκλεϊ)

Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 0-1

(83΄ Μπατσουαγί)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 2-1

(29' Σίλβα, 36' πεν. Ζεσούς-42' Οκαζάκι)

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 2-1

(25΄ Στάνισλας, 85΄ Κινγκ - 83΄ Βόουκς)

Μίντλεσμπρο-Σαουθάμπτον 1-2

(72’ Μπάμφορντ - 42’ Ροντρίγκες, 57’ Ρέντμοντ)

Σάντερλαντ-Σουόνσι 0-2

(9’ Γιορέντε, 45’+2’ Νότον)

Keywords
Τυχαία Θέματα