Πρωτιά της Porsche στο χώρο των πωλήσεων στην Κύπρο

Τα αυτοκίνητα της Porsche κυριάρχησαν στο χώρο των πωλήσεων στην Κυπριακή αγορά κατά το 2015. Πιο συγκεκριμένα η θρυλική μάρκα πήρε την πρώτη θέση στη premium κατηγορία για αυτοκίνητα με κυβισμό άνω των 2500 κ.εκ. Συνολικά κατάφερε να διαθέσει κατά τους δώδεκα μήνες του 2015 188 οχήματα έναντι 178 της Mercedes και 132 της BMW στην ίδια κατηγορία. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κυβισμός των κινητήρων σε

ολόκληρη τη γκάμα της Porsche στην Κυπριακή αγορά ξεκινά από τα 2706 κ.εκ., κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική την επιτυχία της μάρκας στον τόπο μας.

Τα αυτοκίνητα της Porsche εισάγονται στην Κύπρο για περισσότερο από είκοσι χρόνια από την εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd. Μέσα στα χρόνια αυτά η εταιρεία έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους κορυφαίους αντιπροσώπους πολυτελών μαρκών στο χώρο του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα της Porsche στεγάζονται σε ένα χώρο 4.600 τετραγωνικών μέτρων στη Λευκωσία. Το Porsche Center Cyprus είναι κτισμένο σύμφωνα με το εταιρικό προφίλ αλλά και τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου με μεγάλους χώρους υποδοχής, άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, τμήμα ανταλλακτικών αλλά και ειδικό χώρο για τα διάφορα αξεσουάρ των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας. Από το 2010 τα αυτοκίνητα της Porsche αντιπροσωπεύονται και στη Λεμεσό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα