Πρωτιά για Ομόνοια στο φινάλε του α’ γύρου

ΒΟΛΕΪ
Με την Ομόνοια να τερματίζει πρώτη με το τέλος του πρώτου γύρου και να αποσπάται στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Παφιακό και την Pokka ΑΕ Καραβά να παίρνει νίκη τετράδας, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Α’ γύρου του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Στο Στάδιο «Ελευθερία» η Ομόνοια δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ για να κάμψει την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας με 3-0. Στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, η Pokka ΑΕ Καραβά κέρδισε σε ένα κατά διαστήματα

αγώνα ντέρμπι τον ΑΠΟΕΛ με 3-1.

Σε έναν αγώνα κομβικό για την τετράδα, η Pokka ΑΕ Καραβά κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και ανέβηκε με το τέλος του πρώτου γύρου στην τρίτη θέση με 12 βαθμούς, δείχνοντας ότι είναι ικανή για ακόμα ψηλότερα. Για τον ΑΠΟΕΛ, που παρέμεινε στην 6η θέση με 8 βαθμούς, η ήττα ήλθε σε έναν εκτός έδρας αγώνα, αλλά ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τους «γαλαζοκίτρινους» που στοχεύουν την τετράδα.

Στους άλλους δυο αγώνες της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου που έγιναν την Παρασκευή, ο Παφιακός κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» την Ανόρθωση με 3-2 και η Αναγέννηση Δερύνειας στο γήπεδό της τον Καποδίστρια Εθνικό Λατσιών με 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα