Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Πρωταθλήτρια Β΄ εθνικής για την περίοδο 2014/2015 είναι η ΑΕΚ. Παρότι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, η Ενωση εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο καθώς διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο, Ηρακλή.

Οσον αφορά την ΑΕΛ,

παρά την σπουδαία προσπάθειά της, έχασε από τον Απόλλωνα την τρίτη θέση που ίσως μελλοντικά αποδειχθεί πολύτιμη, λόγω των εξωαγωνιστικών εξελίξεων στη Σούπερ Λίγκα.

Το σκορ άνοιξε ο Αραβίδης στο 31΄ από ασίστ του Γιόχανσον, βρισκόταν καταφανώς σε θέση οφσάιντ. Η ξεκάθαρη φάση διέλαθε της προσοχής του βοηθού, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν "ακάλυπτος" τουλάχιστον για 3-4 μέτρα! Δέκα λεπτά αργότερα (41΄), από φάουλ του Ελιομάρ, ο Κοντοδήμος βρέθηκε εντελώς μόνος στην περιοχή των γηπεδούχων και από κοντά ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών.

Δέκα χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, μακράν ο περισσότερος στην πορεία του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ. Αποχαιρέτησε με τον τρόπο αυτό την ΑΕΚ, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, αφού η αυλαία της περιόδου πέφτει την Τετάρτη στο Βόλο, εναντίον του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα