Πρόταση δώρου: Για τους αγαπημένους σας ένα παγούρι SIGG!

Η Marathon Trading σας κάνει μια διαφορετική πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα τα συντροφεύει παντού! Στα ταξίδια, στις βόλτες, στις διακοπές, στις εκδρομές, στο γραφείο, στο σχολείο και θα γίνουν απαραίτητα σε κάθε τους εξόρμηση. Ελβετικά παγούρια άριστης ποιότητας SIGG!

Η SIGG πιστή στην πολύχρονη παράδοσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψίστης ποιότητας προϊόντα διαθέτει μια μεγάλη συλλογή με λειτουργικά, ασφαλή και ανθεκτικά παγούρια, σε σειρές και σχεδιασμούς που ενθουσιάζουν.

Χαρίστε στα παιδιά σας φανταστικούς ήρωες όπως Frozen…

Έλσα, Όλαφ και Άννα, τον Baymax, τον Jake τον πειρατή, τους ήρωες των Cars, Lion King, Inside Out, Jungle Book και αμέτρητους άλλους. Η σειρά Star Wars κρατά τη Δύναμη κοντά σας! Για τα μεγάλα… παιδιά χαρίστε τους τη σειρά HOT &COLD και HOT &COLD ONE που διατηρούν τα ροφήματά σας ζεστά για ώρες!

Η καινοτόμα κατασκευή τους καθιστά τα παγούρια SIGG μοναδικά στο είδος τους! Η νέα γενιά της επένδυσης SIGG EcoCare διασφαλίζει τη καθαρή γεύση των ροφημάτων σας χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος μεταλλικής αίσθησης. Η SIGG EcoCare επένδυση είναι ένας συνδυασμός ασφαλών, μη τοξικών υλικών, χωρίς φθαλικές ενώσεις, δισφαινόλη (BPA), ή άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC) και διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της μάρκας.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Public, New Baby City, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros και στην ιστοσελίδα diaperways.com.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα