Πρώτα βροχές και μετά άνοδος της θερμοκρασίας

Για ενδεχόμενο τοπικών βροχών κάνει λόγο η Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αυξάνονται από το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για

να καταστούν από το μεσημέρι μέτριοι ως ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος ενώ αρχικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή κυρίως στα παράλια. Σε αρκετές περιοχές στα παράλια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αυξάνονται από το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα