Προσοχή: Έντονη βροχόπτωση στο Πισσούρι και Αυδήμου

Την προσοχή των οδηγών συστήνει η αστυνομία λόγω έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται σε αρκετές περιοχές.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης στις περιοχές Πισσουρίου και Αυδήμου, έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Πάφου, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστεί ολισθηρός και επικίνδυνος. Επίσης, η ορατότητα στις πιο πάνω περιοχές είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα

πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα το πρωί. Στην περιοχή του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και το απόγευμα τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κατά το διήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα