Προσοχή: Διόρθωση σε προϊόν που αποσύρεται (pic)

Σε διόρθωση προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, αναφορικά με ανακοίνωση για προϊόν που αποσύρεται.

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι στη χθεσινή του ανακοίνωση, εκ παραδρομής έχει αναφερθεί ότι το προϊόν που παρουσιάζει την υπέρβαση στο ποσοστό του διοξειδίου του θείου είναι αυτό με την επωνυμία KARSERAS SUPERMARKET, ενώ στην πραγματικότητα η υπέρβαση του ορίου αφορά το προϊόν με την εμπορική επωνυμία KARMI.

Εν όψει των πιο πάνω, ακολουθεί η ανακοίνωση με τις αναγκαίες διορθώσεις τόσο στην περιγραφή των ευρημάτων όσο και στις προτροπές προς το κοινό:

Το

Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο των επίσημων ελέγχων που διεξάγουν στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία των πιο κάτω προϊόντων, τα οποία μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους, έχει διαπιστωθεί ότι περιέχουν διοξείδιο του θείου, η παρουσία του οποίου δεν αναγράφεται στη σήμανσή τους.

Επιπλέον, όσον αφορά το σταφιδάκι με την εμπορική επωνυμία KARMI, το ποσοστό του διοξειδίου του θείου που έχει ανιχνευθεί, υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπτό από τη νομοθεσία όριο.

Η ανακοίνωση της υπεραγοράς Καρσεράς

Σε σχετική ανακοίνωση, προχώρησε εξάλλου και η υπεραγορά Καρσεράς.

Αυτούσια η ανακοίνωση της υπεραγοράς:

Ανακοινώνουμε στους αγαπητούς μας πελάτες ότι η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, που προωθήθηκε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, που αναφερόταν σε "Επικίνδυνες σταφίδες στην κυπριακή αγορά" και καλούσε τους καταναλωτές που αγόρασαν τέτοια συσκευασία να την επιστρέψουν πίσω στην Υπεραγορά Καρσερά, είναι λανθασμένη. Το Υπουργείο Υγείας, μετά τη διαπίστωση του λάθους, έχει εκδώσει σχετική διορθωτική ανακοίνωση σήμερα το πρωί.

Η κατανάλωση της σταφίδας με τη συγκεκριμένη συσκευασία, όπως αυτή περιγράφεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι απόλυτα ασφαλής, με εξαίρεση από άτομα που έχουν αλλεργία στο συστατικό διοξείδιο του θείου.

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία σας προκαλέσαμε.

Βρισκόμαστε κοντά στους καταναλωτές και σεβόμαστε διαχρονικά τους πελάτες μας και έγνοια και φροντίδα μας είναι η πώληση ελεγμένων, εγκεκριμένων και δοκιμασμένων προϊόντων προσωπικά από εμάς τους ίδιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα