Προς διαγραφή από το ΔΗΚΟ ο Χρίστος Μακαρίου;

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Χρίστου Μακαρίου με την εισήγηση της διαγραφής μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, αποφάσισε η Επαρχιακή Επιτροπή του ΔΗΚΟ.

Στελέχη του ΔΗΚΟ, που συμμετέχουν στην Επαρχιακή Επιτροπή του ΔΗΚΟ, τόνιζαν πως η απόφαση την οποία αψήφησε ο κ. Μακαρίου, είχε ληφθεί ομόφωνα και στην παρουσία της νεοεκλεγείσας

Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ στην Πάφο, χωρίς καμία ένδειξη ότι ο κ. Μακαρίου θα επεδείκνυε ενδιαφέρον για την αντιδημαρχία.

Θεωρούμε, ανέφεραν στο ΣΙΓΜΑ, πως η συμπεριφορά του κ. Μακαρίου ήταν αντικομματική και ως τέτοια θα καταγγελθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή του κόμματος, με την εισήγηση για διαγραφή του από το ΔΗΚΟ.

Έτσι, αποφασίστηκε ομόφωνα, η αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Μακαρίου και η αναστολή συμμετοχής του στην κομματική ομάδα του ΔΗΚΟ, στον Δήμο Πάφου, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας που θα διεξαχθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή και την λήψη απόφασης αναφορικά με το θέμα του.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, θα διερευνηθεί εντός του ΔΗΚΟ κατά πόσον ο κ. Μακαρίου είχε παρακινηθεί από ομάδα στελεχών του κόμματος, για να πάρει την απόφαση να παρακάμψει , όπως ειπώθηκε, την ομόφωνη απόφαση του κόμματος να μην διεκδικήσει ΔΗΚΟικός Δημοτικός Σύμβουλος τη θέση της Αντιδημαρχίας στο Δήμο Πάφου ώστε να δοθεί στήριξη σε άτομο της ΕΔΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα