Πρόωρη Σταύρωση Ψήφοις ΔηΣυ-ΑΚΕΛ

Σ Η Μ Ε Ρ Ο Ν ΚΡΕΜΑΤΑΙ επί ξύλου στην Ολομέλεια της Βουλής, για να θανατωθεί: Η αξιοπρέπεια και η τιμή του κυπριακού Ελληνισμού. Με τα καρφιά, τους εμπτυσμούς, τας μάστιγας, τους κολαφισμούς, τους λογχισμούς, την χολήν και το όξος, από τον εσμόν του ΔηΣυ και του ΑΚΕΛ. Όπως ακριβώς το διέταξαν, διά του κ. Ακιντζί τους, οι Τούρκοι Κατακτητές. Μόλις έξι μέρες πριν απ’ τη Μεγάλη Πέμπτη της Σταύρωσης: Σήμερον, διατεταγμένες απ’ τις ηγεσίες τους οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες

ΔηΣυ &ΑΚΕΛ, αποφασίζουν την υποταγή. Την υποταγή της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας στις απαιτήσεις των Τούρκων Κατακτητών.

- ΣΗΜΕΡΟΝ ψηφίζουν την ταπείνωση και τον εξευτελισμό: Των Ελληνίδων κι Ελλήνων Κυπρίων του 2017. Περιλαμβανομένων και των 107.825 + 90.204 ψηφοφόρων που διέπραξαν το σφάλμα να τους ψηφίσουν, αντιστοίχως, στις εκλογές της 22ας Μαΐου 2016.

- ΣΗΜΕΡΟΝ ψηφίζουν την αποκήρυξη και την αναδρομική ατίμωση: Των προ 67 ετών γονιών και παππούδων και γιαγιάδων (δικών τους και δικών μας) που με τον πλέον δημοκρατικό και πολιτισμένο και ειρηνικό τρόπο διατράνωσαν, με ποσοστό 95,7%, προς την οικουμένη, το απελευθερωτικό και αντιαποικιακό ιδεώδες και αξίωση της υπόδουλης στους Εγγλέζους Κύπρου, διά του Ενωτικού Δημοψηφίσματος της 15ης Ιανουαρίου 1950.

- ΣΗΜΕΡΟΝ οι υπό την αρχηγία των κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Άντρου Κυπριανού, 18+16 βουλευτές των ΔηΣυ και ΑΚΕΛ του νυν και του πρώην κυβερνώντων κομμάτων, διατάχθηκαν να υποταχθούν και να ψηφίζουν στην Ολομέλεια της Βουλής τον «Νόμο Ακιντζί»...

Π Ρ Ο Κ Ε Ι Τ Α Ι για μια θλιβερότατα επαίσχυντη ημέρα στον 57χρονο βίο της Βουλής. Ντροπιάζει την Κυπριακή Δημοκρατία. Ντροπιάζει τον λαό. Ατιμάζει τους προγόνους. Είναι όμως, ταυτόχρονα, σπουδαιότατης σημασίας. Ουδέν κακόν αμιγές καλού:

- ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ την αποτροπιαστική πράξη υποταγής των ΔηΣυ &ΑΚΕΛ στον «Νόμο Ακιντζί», φαίνεται επιτέλους πεντακάθαρα η αλήθεια: Μπορεί πλέον ν’ αντιληφθεί πλήρως και να συνειδητοποιήσει στο ακέραιο ο λαός, κάθε πολίτης, κάθε Ελληνίδα και Έλληνας της Κύπρου δύο πράγματα:

Π Ρ Ω Τ Ο Ν : Αυτή είναι επακριβώς και ουδεμία άλλη, η ουσία κι ο σκληρός πυρήνας της «λύσης» που διαπραγματεύεται, ύστερα από τον κ. Χριστόφια, ο κ. Αναστασιάδης. Δεν είναι καν ο «ισότιμος συνεταιρισμός». Δεν είναι ούτε καν «ο σεβασμός στην ξεχωριστή ταυτότητα και την ακεραιότητα αμφοτέρων [Ε/κ &Τ/κ]» της 1ης παραγράφου της καταστροφικής Κοινής Διακήρυξης Αναστασιάδη - Έρογλου της 11ης Φεβρ. 2014. Είναι η υ-π-ο-τ-α-γ-ή των Ελλήνων Κυπρίων στην εκάστοτε θέληση των Τούρκων.

Υποταγή στις προσταγές της Τουρκίας, εφ’ ολοκλήρου της Κύπρου.Όπως αυτές διατυπώνονται από τα τουρκοκυπριακά τσογλάνια της. Επί παντός θέματος. Μέχρι για το πιο ασήμαντο: Αν κάθε χρόνο στα ελληνικά σχολεία του «νότιου συνιστώντος ε/κ κρατιδίου της ΕΚΟ - Ενωμένης Κυπριακής Ομοσπονδίας» - θα τιμάται ολιγολέπτως η 15η Ιαν. 1950! Τουρκική επικυριαρχία, ψηφισμένη από ΔηΣυ &ΑΚΕΛ, πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο: Τρισχειρότερη κι απ’ την 43χρονη απεχθή και παράνομη διχοτόμηση.

Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο Ν : Αποκαλύπτεται ακόμη μία πικρή - σε απελπιστικό βαθμό - αλήθεια: Προθυμότατοι για υ-π-ο-τ-α-γ-ή στις απαιτήσεις των Τούρκων, προθυμότατοι γι’ αυτή τη «λύση» επέκτασης της τουρκικής Κυριαρχίας ακόμη κι επί της Βουλής, ακόμη κι επί των σχολείων, είναι οι ηγεσίες των κομμάτων ΔηΣυ &ΑΚΕΛ. Τις οποίες διέπραξε το μέγα σφάλμα να ψηφίσει πέρσι τον Μάιο το 36,45% του εκλογικού σώματος. Σφάλμα το οποίο αποβαίνει οσημέραι ολέθριο.

Ξ Α Ν Α , λοιπόν, επαληθευόμενοι πλήρως, του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού οι πικρότατα αειθαλείς στίχοι:
«Δυστυχισμένε μου λαέ,
καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ’ ευκολοπίστευτε
και πάντα προδομένε»…
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα