Προκρίσεις για Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Κιέβου

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Μπορούσια Παρκ» όπου η Σεβίλλη πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Γκλάντμπαχ και ταυτόχρονα την πρόκριση στους «16».Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, η Σεβίλλη πήρε και δεύτερη νίκη επί της Γκλάντμπαχ επικρατώντας 3-2 στο «Μπορούσια Παρκ». Στο 8’ ο Μπακά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ανδαλουσίας.Η απάντηση ήταν γρήγορη καθώς στο 19’ ο Τζάκα έκανε το 1-1. Ξανά όμως, η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 26’ με γκολ του Βιτόλο. Τρία λεπτά αργότερα ο Αζάρ έκανε το 2-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.Στο 69’ ωστόσο ,ο Τζάκα

αποβλήθηκε και έτσι μειώθηκαν οι ελπίδες των «πουλαριών» για ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Βιτόλο στο 79’

Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ 1-3

Τις νίκες της διπλασίασε η Βιγιαρεάλ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ καθώς επικράτησε 3-1 στην Αυστρία για να προκριθεί στους «16».

Για ακόμα μία φορά τη νίκη πήρε η Βιγιαρεάλ η οποία επικράτησε 3-1 της Σάλτσμπουργκ για να πάρει το εισιτήριο της φάσης των «16» του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 18’ με ωραίο σουτ του Τζούρισιν. Η απάντηση από το «κίτρινο υποβρύχιο» ήρθε από τον Βιέτο στο 33’ που έκανε το 1-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 76’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα από τον Ντος Σάντος τρία λεπτά αργότερα.

Ντιναμό Κιέβου – Γκινγκάμπ 3-1

Το εις βάρος της 2-1 ανέτρεψε η Ντιναμό Κιέβου η οποία επικράτησε 3-1 της Γκινγκάμπ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ντιναμό Κιέβου και Γκινγκάμπ στην Ουκρανία με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.Ο Τεόντορτσικ στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Μπουγιάλσκι στο 46’ έκανε το 2-0. Στο 66’ ο Μαντάν ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, στο 75’ ο Γκούσεφ έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στους αγώνες-ρεβάνς για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Σεβίλη (Ισπανία) 2-3 (0-1)Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Γκινγκάμπ (Γαλλία) 3-1 (1-2)Φιορεντίνα (Ιταλία)-Τότεναμ (Αγγλία) 2-0 (1-1)Ιντερ (Ιταλία)-Σέλτικ (Σκοτία) 1-0 (3-3)Λέγκια Βαρσοβίας-Πολωνία)-Άγιαξ (Ολλανδία) 0-3 (0-1)Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία) 1-3 (1-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα