Προκάλεσε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλης και συνελήφθη

Σε τροχαία σύγκρουση, μετά από διάπραξη τροχαίων και άλλων παραβάσεων, ενεπλάκη 35χρονος, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, στη Λεμεσό.

Ήταν γύρω στη 1 π.μ. σήμερα, όταν μέλη μηχανοκίνητου περιπόλου της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε αναμονή σε φώτα τροχαίας, στη Λεμεσό, είδαν να περνάει από δίπλα τους και να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη, ένα αυτοκίνητο. Τα μέλη της Αστυνομίας, με τη χρήση της μικροφωνικής του περιπολικού κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει, χωρίς αυτός να το πράξει.

Το άγνωστο όχημα,

συνέχισε την πορεία του στους δρόμους της πόλης και σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Μακαρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κινήθηκε αριστερότερα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και ακινητοποιήθηκε.

Τα μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 35χρονος. Αφού διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος δεν είχε τραυματιστεί από τη σύγκρουση, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 63μg% αντί 22μg%.

Ακολούθως ο 35χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα