Πρόγραμμα στείρωσης γατών και σκύλων στην Αγλαντζιά

Ο Δήμος Αγλαντζιάς θα αρχίσει σύντομα, με συνεργασία με το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου, πρόγραμμα στειρώσεων σκύλων και γάτων, ενώ έχουν τροχιοδρομηθεί οι διαδικασίες για τη δημιουργία πάρκου σε υφιστάμενο χώρο, το οποίο θα μπορούν οι δημότες να επισκέπτονται μαζί με τα τετράποδα του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα της Κύπρου.

`Οπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος του Κόμματος είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Αγλαντζιάς Χαράλαμπο

Πετρίδη, την Τρίτη 25 Απριλίου, στο Δημαρχείο Αγλαντζιάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κυριάκου για τα θέματα του Δήμου του και ιδιαίτερα όσον αφορά τα θέματα ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Πετρίδης, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι έχουν τροχοδρομηθεί οι διαδικασίες για τη δημιουργία πάρκου σε υφιστάμενο χώρο, το οποίο θα μπορούν οι δημότες να επισκέπτονται μαζί με τα τετράποδα τους, σύντομα θα αποσταλεί σε όλους τους δημότες επιστολή, με την οποία θα καλούνται όσοι δημότες κατέχουν σκύλους να τους εγγράψουν στα μητρώα του Δήμου Αγλαντζιάς και πως σε συνεργασία με το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα αρχίσει σύντομα ένα πρόγραμμα στειρώσεων σκύλων και γάτων .

`Οπως σημειώνεται, "θα ανακοινωθεί σύντομα ημέρα κατά την οποία οι δημότες θα μπορούν να προσέλθουν με τους σκύλους τους για να σημανθούν (μικροτσιπ) και πάντα σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς κτηνίατρους, οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται στο Δήμο Αγλαντζιάς". Τέλος και τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν επιμορφωτικά – διαφωτιστικά προγράμματα προς τους δημότες όσον αφορά τις νομοθεσίες, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, κατοχή και φροντίδα κατοικίδιων και άλλα συναφή θέματα. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει την ικανοποίηση του για τη θετική στάση του Δημάρχου

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα