Προεκλογικές μάχες επιτελείων στην αρένα της οικονομίας

Εντυπωσιακή ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας σημειώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλά και δυναμική ανάπτυξη που αναμένεται να συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια επισημαίνει το επιτελείο Αναστασιάδη.

Η δημιουργία Φορέα Διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι η μόνη επιλογή για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της κυπριακής οικονομίας, δηλώνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Το σημαντικό ρόλο της Τοπικής

Αυτοδιοίκησης καθώς και την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι τοπικές αρχές υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, σημειώνοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν λόγο στη λήψη αποφάσεων.

Οι χθεσινές καταδίκες για την κατάρρευση της οικονομίας, σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στις υπέρμετρες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν, αφού από τους πέντε κατηγορούμενους πρώην τραπεζίτες, κρίθηκε ένοχος μόνο ο ένας και μάλιστα σε μια μόνο κατηγορία και αθωώθηκαν οι άλλοι τέσσερεις, ενώ καταδικάσθηκε και η τότε Τράπεζα Κύπρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τονίζει ότι αυτό το κράτος για να ορθοποδήσει και να κερδίσει πίσω το χαμένο αίσθημα εμπιστοσύνης του λαού, θα πρέπει να υπάρξει πραγματική τιμωρία των ενόχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα