Πρόδρομος για Ντέβι: "Την Κυριακή πάμε Ντουμπάι"

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης για τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Πρ.Πετρίδης: "Από το 89' μέχρι το 90' έβλεπα εφιάλτες"

Από το 2:54 μέχρι το 5:50 η τοποθέτηση Πετρίδη για τον Ντε Βινσέντι

"Υπάρχει η κάθοδος του μάνατζερ του στην Κύπρο αύριο το βράδυ, θα συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες εκκρεμότητες,

αν όλα συμφωνηθούν το Σάββατο, τότε την Κυριακή το βράδυ ίσως πάμε Ντουμπάι για να οριστικοποιηθούν τα πάντα. Έχω αναφέρει την εξέλιξη στον Κρίστιανσεν χθες, είχαμε και νέα επαφή από την ομάδα προς εμάς επισημοποιώντας το ενδιαφέρον τους. Αν προχωρήσουμε σε 48 ώρες θα σκεφτεί και αυτός μαζί με τους συνεργάτες του με τον κ.Σάμπουριτς και ότι μας ζητηθεί θα προσπαθήσουμε να το εντάξουμε στην ομάδα μας".

"Το θέμα Ντε Βινσέντι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Έχει αποσβέσει τα λεφτά που επενδύθηκαν από εμάς εδώ και αρκετό καιρό. Του μένει ακόμη ένας χρόνος συμβόλαιο. Μετά τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Είχαμε πρόταση πριν ενάμιση μήνα, δεν μας ικανοποίησε και την απορρίψαμε και τώρα με αυτή τη νέα πρόταση που είναι αρκετά καλή, δεν θα μπορούσαμε να την παραλείψουμε. Ικανοποιούνται τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα