Πρίντεζης: "Κοιτάμε να περιορίσουμε τα "όπλα" της Μπαρτσελόν

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Ντάνιελ Χάκετ μίλησαν για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο TOP-16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας πως ζητούμενο είναι να περιορίσουν τα "όπλα" των Καταλανών.

Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι Γιώργος Πρίντεζης και Ντάνιελ Χάκετ, μίλησαν για την πρεμιέρα των ερυθρολεύκων

στο TOP-16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00) της Τρίτης (29/12).

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, είπε τα εξής για το ματς: "Η συγκεκριμένη ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνη, ανεξαρτήτως τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση.. Στο ΤΟP-16 και στην φάση των playoffs φροντίζει να είναι πάντα η πραγματική ομάδα Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε. Τότε είναι που φορτσάρει περισσότερο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει ικανούς παίκτες, κανόνες και ρόλους. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό μας στο γήπεδο και να παίξουμε με ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη".

Για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ: "Ξέρουμε τόσα χρόνια πως TOP-16 είναι ένας μαραθώνιος, κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και θες τον κόσμο δίπλα σου. Πέρσι ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ στα παιχνίδια με την Μπαρτελόνα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι περιμένουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε εμείς που θα νικήσουμε στο τέλος".

Για τις πιθανές απουσίες των Αρόγιο και Αμπρίνες, δήλωσε: "Δεν έχουμε πληροφορηθεί κάτι τέτοιο και δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα για όλη την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Κατά την γνώμη μου σε σχέση με πέρσι είναι ενισχυμένη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη. Ο καθένας μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν τον προσέξουμε".

Για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έχει μία αδυναμία στα ριμπάουντ: "Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Έχει, όμως, κάποια άλλα θετικά στοιχεία. Της αρέσει τρέχει, βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς και στηρίζεται πολύ στο τρανζίσιον παιχνίδι. Κοιτάς, όσο μπορείς, να περιορίσεις τα δυνατά όπλα του αντιπάλου. Εκεί έχουμε επικεντρωθεί πάνω σε αυτό και αν θέλουμε να κερδίζουμε, εκεί πρέπει να δείξουμε περισσότερο βάρος".

Χάκετ: "Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο"

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Χάκετ σχολίασε τα εξής: "Μπορώ να πω πως είναι ένας ματς πρόκληση για εμάς απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να υπερασπιστούμε το γήπεδό μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε επιθετικοί, να δείξουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να αμυνθούμε. Οι Καταλανοί έχουν πολύ βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντί τους. Επαιξαν πολύ καλά με την Ρεάλ και είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να σου κάνει την "ζημιά" αν δεν προσέξεις τον κάθε παίκτη τους.

Μακάρι να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ελπίζουμε πως θα έχει πολύ κόσμο. Εμπιστευόμαστε τους φιλάθλους που θα έρθουν να και θα μας υποστηρίξουν και τους θέλουμε στο πλευρό μας. Είμαστε στο TOP-16 και τους επόμενους τρεις μήνες έχουμε μεγάλα παιχνίδια και φυσικά οι φίλαθλοί μας θα είναι στο πλευρό μας".

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα