Πρ.ΔΗΚΟ: Ο Αναστασιάδης ψεύδεται και παραπλανεί το λαό του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ψεύδεται και παραπλανά το λαό του, δηλώνει εμφατικά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για διάλυση της Κ.Δ ,σύμφωνα με τις λεπτομέρειες των πρακτικών που μελετούν τα μέλη του κόμματός του, στο Προεδρικό.

Μιλώντας στις "Τομές στα Γεγονότα" ο κ. Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι ο κ. Αναστασιάδης, ξεγέλασε και τη Βουλή και το λαό του, εξηγώντας, ότι αν μελετήσει κάποιος τα πρακτικά της συνάντησης με τον

κ. Ακιντζί στις 23 Αυγούστου, αναφέρονται σε έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση του, έχει συμφωνηθεί και τριμερής καθώς και κοινός χάρτης.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ενημέρωση που προέβη ο Πρόεδρος στη Βουλή η οποία όπως είπε, ήταν παραπλανητική και παρουσίασε μια ωραιοποιημένη κατάσταση.

"Το μόνο που βλέπω είναι ότι ο κ. Αναστασιάδης εμπιστεύεται τον κ. Ερντογαν και τον στηρίζει σε αντίθεση με τους εκπροσώπους των κομμάτων που συνοδεύονται από ένστολους αστυνομικούς όταν μελετούν τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων"

Διερωτήθηκε εξάλλου γιατί το Προεδρικό σταμάτησε την ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Προεδρικό καθώς και για την μη τακτική σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι δεν πρέπει να εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν χωρίς ο Πρόεδρος προηγουμένως να συζητήσει με τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Κατηγόρησε μάλιστα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι επιχειρεί να δικαιωθεί για το 2014 και να επιβάλει ένα σχέδιο τύπου Ανάν.

"Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η συσκότιση και να ξεκινήσει δημόσιος διάλογος. Το σύνταγμα αφορά ολόκληρο το λαό μας και πρέπει όλοι να έχουν άποψη".

Ο κ. Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει εάν το κόμμα του προτίθεται να μπλοκάρει κυβερνητικά νομοσχέδια που προωθούνται στη Βουλή, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος, κάλεσε το ΔΗΚΟ να συζητήσει τα νομοσχέδια αλλά δεν συζητά με το κόμμα του, τα του κυπριακού.

"Αφού ο Πρόεδρος συνεργάζεται με το ΑΚΕΛ στο κυπριακό ας συνεργαστεί μαζί του και στη ψήφιση νομοσχεδίων" είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα