«Πράσινος» τελικός στο ΟΑΚΑ

Σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Εφές (21:45, Novasports 2) και στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο

ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Εφές (13/1, 21:45, Novasports 2), σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «Πράσινοι» έμειναν πίσω βαθμολογικά, μετά τις δύο σερί ήττες από Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακό και το παιχνίδι της Παρασκευής (13/1) αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επάνοδο στις νίκες, που θα φέρει το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του (εκτός φυσικά του Τζέιμς Γκιστ), και στις δηλώσεις του, τόνισε πως η αναμέτρηση κόντρα στην Εφές είναι ένας τελικός για την ομάδα του. Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης, ενώ ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του κοιτούν μόνο τον Παναθηναϊκό Superfoods και καμία άλλη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την Εφές στην 9η νίκη της στη φετινή Euroleague, εκθείασε τους «Πράσινους», τονίζοντας πως είναι ένα από τα φαβορί για το Final Four, ενώ ο ΝτεΣόν Τόμας στάθηκε στους... θορυβώδεις φιλάθλους των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται στη Μόσχα την Αρμάνι Μιλάνο (19:00, Novasports 3), ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φιλοξενείται στην Τουρκία από την Γαλατασαράι (19:00, Novasports 2). Λίγο αργότερα, στις 22:00 (Novasports 3), η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Χθες

Ούνικς Καζάν-Μπάμπεργκ 63-58

Νταρουσάφακα-Μπασκόνια 98-89

Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε 75-73

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 67-69

Σήμερα

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (Novasprots 3)

19:00 Γαλατάσαραϊ-Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports 2)

21:45 Παναθηναϊκός Superfoods-Αναντολού Εφές (Novasports 2)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 3)

Keywords
Τυχαία Θέματα