Πράσινη Ασπίδα: «Περιβάλλον Συγνώμη»

Η Πράσινη Ασπίδα (ανεξάρτητος μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός), με περιφάνεια παρουσιάζει για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος μια πλούσια πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδήλωση μέσα στην φύση, στο Adventure Mountain Park στη Κυπερούντα στις 27 Ιουνίου 2015, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του έντιμου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κου Νίκου Αναστασιάδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος θα μπορεί να ακούσει απολαυστική μουσική από τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό του Ράδιο Πρώτο, Ζαχαρία Φιλιππίδη. Επίσης, θα προσφέρονται πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες μέσα στη φύση, όπως αναρρήχηση, τοξοβολία, lazer paintball κ.α. σε πολύ χαμηλές χορηγημένες τιμές. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ το άτομο (παιδιά κάτω των 5 ετών θα είναι δωρεάν), και θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα, όπως διανυχτερεύσεις σε ξενοδοχεία κ.α.

Σκοπός είναι να βρεθούμε όλοι μαζί στη φύση τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, να περάσουμε όμορφα και να ενημερωθούμε για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος. Να πάρουμε και να δόσουμε όμορφα μηνύματα στήριξης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον το οποίο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε από αλόγιστες συμπεριφορές που το καταστρέφουν και το μολύνουν.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρεβρεθείτε στην εκδήλωση με την οικογένεια και τους φίλους σας, να διασκεδάσετε και να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο «Συγνώμη» στο περιβάλλον μας που τόσα μας προσφέρει και εμείς το καταστρέφουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99385116.

Keywords
Τυχαία Θέματα