Γ.Βαρνάβα: Έπονται κι' άλλες παραιτήσεις στο ΚΣ ΕΔΕΚ

Έπονται κι άλλες παραιτήσεις στο ΚΣ ΕΔΕΚ, υποστήριξε ο παραιτηθείς από τη θέση του Ά Αντιπροέδρου του κόμματος Γιώργος Βαρνάβα.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι", κληθείς να σχολιάσει την ενέργεια του να παραιτηθεί, ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να είναι σε θέση ηγεσίας σε ένα κόμμα με το οποίο διαφωνεί στις αποφάσεις του. "Διαφώνησα και διαφωνώ σε σχέση με τις αποφάσεις που έλαβε το καταστατικό συνέδριο. Θα ήταν ανέντιμο να διαφωνώ και να παραμένω στην ηγεσία του κόμματος " είπε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε παράλληλα ότι θα υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις

στελεχών του κόμματος υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα υποβλήθηκαν κι άλλες παραιτήσεις.

Έκανε λόγο για προσωπικές ατζέντες προκειμένου να ικανοποιούνται οι δεσμεύσεις του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ. "Με μαθηματική ακρίβεια το Κίνημα οδηγείται σε περιπέτειες και τα αποτελέσματα των οποιονδήποτε εκλογών δεν θα είναι ικανοποιητικά"

Αναφορικά με τις θητείες των βουλευτών υποστήριξε ότι ο λαός θα πρέπει να αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί λέγοντας ότι το κόμμα αποψιλώνεται μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές.

Αυτή την ώρα, πρόσθεσε η κάθε πολιτική δύναμη αρχίζει να μαζεύει και να συσπειρώνει τις δυνάμεις της, ενώ η ΕΔΕΚ αποψιλώνεται.

Όπως είπε ο κ. Βαρνάβα, «η παραίτηση μου δεν έχει καμιά σχέση με την απόφαση του συνεδρίου, η οποία μου στερεί το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος» και πρόσθεσε ότι «προ εβδομάδων είχα δηλώσει ότι εάν ακόμη μου διδόταν το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος, οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες γιατί ήταν μια προσωπική απόφαση την όποια έλαβα με την οικογένεια μου. Όσοι προσπαθήσουν να συνδυάσουν την απόφαση μου με την υποψηφιότητα κάνουν τεράστιο σφάλμα».

Διαβάστε την επιστολή παραίτησής του Γ.Βαρνάβα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα