Ποτέ έτοιμος για όλα!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Μίκαελ Ποτέ και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα , σκόραρε τα δύο τέρματα με την Ντόρτμουντ και δικαιώνει τον Γιώργο Δώνη που τον επιλέγει.

Φυσικά ο Ποτέ δεν έχει κάτι να αποδείξει αφού η αξία του είναι δεδομένη. Απλά ήθελε τον χρόνο του κάτι που το δήλωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός πριν απο κάποιες εβδομάδες . Τώρα που πήρε μπρός , δείχνει να είναι έτοιμος για όλα. Αναμένεται να είναι το μεγάλο όπλο για

τον ΑΠΟΕΛ στην γραμμή κρούσης. Είναι ο επιθετικός , που ήθελε ο ΑΠΟΕΛ. Αφού έχει την ευχέρεια να είναι αποτελεσματικός σχεδόν στον απόλυτο βαθμό. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την αντεπίθεση του και σίγουρα ένας καλός Ποτέ θα ενισχύσει την προσπάθεια του.

Ο Μίκαελ Ποτέ μπορεί να άργησε δικαιολογημένα να βρεί τον ρυθμό του, όμως τωρα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για τις επιδόσεις του στον ΑΠΟΕΛ. Διότι με την ποιότητα και την βοήθεια των συμποδοσφαιριστών του , θα έχει την ευκαιρία να διακριθεί και να δείξει πολύ περισσότερα σαν επιθετικός ολκής.

Ήδη κέρδισε τον κόσμο ,ειδικά με το τέρμα που πέτυχε στο Ντόρτμουντ , αφού αυτό το χρυσό γκολ έχει καταγραφεί στην ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα