Ποτέ δεν είναι αργά για μεγάλη καριέρα!

Ήρθε στην Κύπρο στα 29 του χρόνια. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Βραζιλία και στα 23 του ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την Ολντανένσε να τον εντάσσει στο δυναμικό της.

Αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα, πέρασε στην συνέχεια από Ζιλ Βιθέντε, Ντεπορτίβο Άβες και Μορειένσε πριν αποκτηθεί φέτος από τον Απόλλωνα.

Κρατήστε απλά το όνομα του. Ο Ζαντέρ Σαντάνα δεν ήρθε στην Κύπρο απλά για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά για να κάνει την καριέρα

που ονειρεύτηκε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Στα 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα φρόντισε ήδη να δείξει την αξία του. Ποδοσφαιριστής με τεράστια ποδοσφαιρικά προσόντα και από τις πιο ποιοτικές προσθήκες των γαλάζιων την φετινή χρονιά.

Γρήγορος, εκρηκτικός με υψηλή τεχνική κατάρτιση εξαιρετική πάσα και γενικά μεταβιβάσεις ενώ είναι ιδιαίτερα ικανός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος θέλει να πετύχει στον Απόλλωνα, ο Σωφρόνης Αυγουστή ήδη του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε ομάδα με ψηλούς και συνάμα πρωταγωνιστικούς στόχους με τον Ζάντερ Σαντάνα να αρπάζει από το ξεκίνημα της πορείας του στους γαλάζιους της Λεμεσού την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Και αν έχει ανάλογη συνέχεια τότε θα μιλάμε για τον κορυφαίο αριστερό μπακ που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τη νησί μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα