Πώς θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στην Κύπρο

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά µέχρι

ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και στα νότια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη κατά το τριήµερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα