«Πολύ παραγωγική» η επίσκεψη του Προέδρου στην Κίνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχίζει τις επαφές του στο Πεκίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας, συνοδευόμενος από τον ΥΠΕΞ, Ιωάννη Κασουλίδη, τον Υπουργό Μεταφορών, Μάριο Δημητριάδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το πρωί χαιρέτισε το Επιχειρηματικό Φόρουμ, που διοργανώνει το ΚΕΒΕ στο Πεκίνο, με τη συμμετοχή

Κυπρίων και Κινέζων επιχειρηματιών.

Ακολούθως θα μεταβεί στη Σαγκάη, όπου το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο με τον πρώτο τη τάξει του ΚΚΚ, Han Zheng.

Αύριο ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση, που διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Επιχειρηματικό Κέντρο της πόλης και τα γραφεία εταιρείας προϊόντων τηλεπικοινωνίας.

Πολύ παραγωγική χαρακτήρισε την επίσκεψη του Προέδρου της δημοκρατίας στην Κίνα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ήταν αναγκαία επίσκεψη, υποστήριξε, όσον αφορά το πολιτικό μας θέμα, καθώς η Κίνα είναι μόνιμος μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και έχει ρόλο να διαδραματίσει στο κυπριακό.

Επίσης, ανέφερε, στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν πολύ σημαντικές συναντήσεις στους τομείς των μεταφορών και του τουρισμού.

Θα υπάρξει συνέχεια το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε υπουργικό επίπεδο στις συναντήσεις αυτές, δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ώστε όλα αυτά, που συζητήθηκαν σε επίπεδο αρχηγών κρατών, να προχωρήσουν μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε υλοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα