Πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα ο Γκριέζμαν

Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είχε πρόσφατα συνάντηση με μέλη της οικογένειας του Αντουάν Γκριέζμαν για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Τα καταλανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες ότι ο Γάλλος επιθετικός όχι μόνο είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος των «μπλαουγκράνα», αλλά υπάρχει και καταρχήν συμφωνία μαζί του. ώστε να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και να συνεχίσει στο «Καμπ Νου» από το καλοκαίρι

του 2018.

Όπως αναφέρει η «El Nundo Deportivo», σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, πρόσφατα ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, συναντήθηκε σε εστιατόριο της Βαρκελώνης με μέλη της οικογένειας του Γκριεζμαν.

Δεν επρόκειτο για... εθυμοτυπικό γεύμα καθώς παρούσα ήταν η αδερφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία όπως είναι γνωστό λειτουργεί ως μάνατζέρ του...

Σε αυτή τη συνάντηση φαίνεται να οριστικοποιήθηκαν οι όροι της μεταγραφής, για την πραγματοποίηση της οποίας οι Καταλανοί θα πρέπει να δώσουν 100 εκατομμύρια ευρώ ώστε να καλύψουν τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος» ο Γκριεζμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα