Κρίνεται μέσα στη βδομάδα του Ντεμπελέ ενόψει «clasico»

Μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή του Ουσμάν Ντεμπέλέ στο «clasico» του ερχόμενου Σαββάτου σύμφωνα με τους Ισπανούς, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιμένει ότι ο Γάλλος δε θα επανέλθει πριν τον Γενάρη.

Λίγες μέρες έμειναν πριν το γιορτινό «clasico», με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα το προσεχές Σάββατο, δύο μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Οι

Ντεολοφέου και Ντεμπελέ βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους, με τον πρώτο να έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός και τον δεύτερο να προφυλάσσεται κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τον επόμενο μήνα, όπως τονίζει με κάθε ευκαιρία ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γάλλος άσος, που αποτέλεσε το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού για τους «μπλαουγκράνα» και τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στην Χετάφε, έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Καταλανών και εντός της εβδομάδας θα κριθεί οριστικά αν θα ενισχύσει την ομάδα στο «κλάσικο».

«Ο Ντεμπελέ είναι καλά. Αυτή τη βδομάδα έκανε αρκετά πράγματα στην προπόνηση και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Πιστεύουμε ότι θα επανέλθει τον Γενάρη, καθότι δε θέλουμε να ρισκάρουμε, οπότε ας το αφήσουμε εδώ», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Keywords
Τυχαία Θέματα