«Πίστη και αισιοδοξία για την πρόκριση»

Ο Ρένος Δημητριάδης και οι συνεργάτες του την ώρα του Εθνικού ύμνου σε πρόσφατο φιλικό με την Ελλάδα.
------------------------------------

Η Εθνική Νέων U-19 αρχίζει αύριο στην Πάφο τις υποχρεώσεις της στον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U-19 και σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας μας Ρένο Δημητριάδη, υπάρχει μεγάλη πίστη στις τάξεις της ομάδας μας ότι μπορεί να τερμαίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική

μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Λουξεμβούργο (11/11), την Πολωνία (13/11) και τη Βουλγαρία (16/11). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στα Κούκλια (14:30).

«Ασφαλώς και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε το κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όμως, για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο.

Ο αυριανός πρώτος αγώνας με το Λουξεμβούργο είναι καθοριστικός για τη μετέπειτα πορείας μας. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη, αλλιώς, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τη συνέχεια», είναι η αρχική τοποθέτηση του κ. Δημητριάδη, για να προσθέσει:

«Έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου να έχουν στο μυαλό τους μόνο τον αυριανό αγώνα. Οι αγώνες με τη Βουλγαρία και την Πολωνία μπορούν να περιμένουν. Πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος, αισιοδοξώντας ότι ο τελικός απολογισμός θα μας δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Η σημερινή Εθνική Νέων U-19 αποτελείται από ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις Εθνικές ομάδες εδώ και μια περίπου τριετία.

«Είναι γεγονός ότι έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Τα παιδιά που έχω μαζί μου, είναι η ομάδα που πριν δύο χρόνια αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Γνωρίζω τις δυνατότητες τους και γνωρίζω πόσο πολύ θέλουν να διακριθούν.

Αυτό που τους έχω τονίσει είναι πως έχει φτάσει η ώρα να δώσουν το κάτι παραπάνω για να επιβραβεύσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια που κάνουν εδώ και χρόνια ως ποδοσφαιριστές των μικρών μας Εθνικών ομάδων. Τους λείπει πολύ μια πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος»
Το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο, δίνει επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς διεθνείς μας για να κυνηγήσουν την πρόκριση ενώ, είναι πολύ σημαντικό για όλους να αγωνιστούν έχοντας κόσμο στο πλευρό τους.
«Όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική στην έδρα σου, πάντα το κίνητρο για να νικήσεις είναι πολύ μεγαλύτερο. Η είσοδος σε όλους τους αγώνες θα είναι ελεύθερη και ελπίζω το φίλαθλο κοινό της Πάφου να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να νιώσουν και τα παιδιά ότι αγωνίζονται σε δικό τους περιβάλλον», είναι το καταληκτικό σχόλιο του κ. Δημητριάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα