Πήρε το ντέρμπι η Ομόνοια

Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1 σετ τον Παφιακό - 18η σερί επικράτηση
Η Ομόνοια αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει στην Πάφο. Οι πρωταθλητές πέτυχαν τη 18η σερί νίκη τους κερδίζοντας 1-3 τον Παφιακό, ο οποίος πήρε το πρώτο σετ. Οι «πράσινοι» στους επόμενους δύο αγώνες που παίζουν στην έδρα τους θα επιδιώξουν τις νίκες για τον κόσμο τους, που αναμένει τη φιέστα για τον τίτλο. Όσον αφορά στον Παφιακό, κέρδισε το πρώτο σετ,

όμως δεν άντεξε και πλέον θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα στην τελική φάση. Έχοντας περισσότερες λύσεις πέρασε από το Λευκόθεο, κερδίζοντας με 0-3 το ΑΠΟΕΛ. Τρεις εβδομάδες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποιούν αυτούς τους αγώνες για καλύτερη προετοιμασία. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε για τρίτη φορά στην τελική φάση, αφού δεν είχε τις εναλλακτικές επιλογές των νικητών.
Οι «ερυθρόλευκοι» πιστοποίησαν την πληρότητά τους στο πρώτο σετ και κέρδισαν εύκολα με 14-25, κάνοντας το 0-1.

ΑΕΚ Καραβά vs Aνόρθωση
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε (20.00) με τον αγώνα Pokka ΑΕ Καραβά - Ανόρθωσις. Φαβορί στα προγνωστικά μοιάζει να είναι η ΑΕΚ, η οποία είναι πιο πλήρης και έχει κίνητρο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στην Ευρώπη. Εκτός αγώνα θα μείνει ο Λετονός Βάλτερς Ράμμα λόγω τραυματισμού και θα τον αντικαταστήσει ο Βενεζουελάνος Σάντσεζ. Η Ανόρθωσις, από την άλλη, θα παλέψει το παιχνίδι για το καλύτερο, όπως κάνει σε όλους τους αγώνες της τελικής φάσης.

Keywords
Αναζητήσεις
καιζερ ομονοια
Τυχαία Θέματα