Πήρε κυνηγετικό να σκοτώσει τη σύντροφό του στα κατεχόμενα

Τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Κυριακής δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι εφημερίδες αναφέρονται και στα ονόματα των νέων «βουλευτών», όπου υπάρχουν τρεις «βουλευτές» για το κόμμα της Αναγέννησης και δύο για το Δημοκρατικό κόμμα. Εκτιμήσεις και σενάρια γίνονται επίσης για τον σχηματισμό «κυβέρνησης», αλλά και για νέες «εκλογές». Πέραν των «βουλευτικών εκλογών», οι τ/κ εφημερίδες σήμερα αναφέρονται στην απόπειρα δολοφονίας με κυνηγετικό όπλο μιας 31χρονης από 24χρονο άντρα που φέρεται να είναι ή να ήταν ο σύντροφός της.


Η «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Απογοήτευση στα

αριστερά», επικρίνει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα από το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο», πράγμα που αναμένεται να γίνει σήμερα και δημοσιεύει τις φωτογραφίες πρώην «βουλευτών» ή σημαντικών στελεχών των κομμάτων ΚΕΕ και ΡΤΚ. Αλλού αναφέρει ότι καβγάς με όπλα ξέσπασε χθες στο Καϊμακλί και συνελήφθη ένας 24χρονος που επιτέθηκε σε 31χρονη. Αλλού αναφέρει ότι η «πρόεδρος» του «εκλογικού συμβουλίου» Ναρίν Σιεφίκ δήλωσε ότι το νέο εκλογικό σύστημα δυσκόλεψε πολύ όσους ήταν υπεύθυνοι για τις κάλπες.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Ιδού οι βουλευτές», αναφέρεται στο ποιοι 50 εξελέγησαν στη νέα «βουλή» σύμφωνα με τα μη επίσημα αποτελέσματα και αναφέρεται επίσης στο ποιοι μένουν εκτός. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου γράφει για την απόπειρα δολοφονίας χθες στο Καϊμακλί και πως επρόκειτο για πρώην ζευγάρι.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Ορίστε η νέα βουλή», δημοσιεύει επίσης τις φωτογραφίες των 50 νέων «βουλευτών» βασιζόμενη στα μη επίσημα αποτελέσματα και σημειώνει ότι δύο νυν «υπουργοί» έμειναν εκτός, όπως επίσης και οκτώ απερχόμενοι «βουλευτές», που δεν επανεξελέγησαν. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου αναφέρεται, επίσης, στον καβγά του πρώην ζευγαριού στο Καϊμακλί.

Η «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Βρέθηκε στο αυτοκίνητό της μέσα στα αίματα», έχει ως κύριο θέμα τον καβγά του ζεύγους και σημειώνει ότι ο 24χρονος πυροβόλησε την 31χρονη φίλη του με κυνηγετικό όπλο δύο φορές και μετά παραδόθηκε μόνος του στην «αστυνομία». Στο δεύτερο θέμα γράφει ότι πρώτη φορά έχουν 6κομματική «βουλή», σημειώνοντας ότι ο αριθμός των γυναικών «βουλευτών» αυξήθηκε και ο Οζερσάι αρνήθηκε να συναντηθεί με το ΚΕΕ για τον σχηματισμό «κυβέρνησης».

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Χάος», γράφει ότι 48 ώρες μετά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και ακόμα τα τελικά επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ τα σενάρια για τον σχηματισμό «κυβέρνησης» δείχνουν ότι θα επικρατήσει το χάος και παραθέτει απόψεις πανεπιστημιακών που μιλούν για νέες «εκλογές». Δίδει, επίσης, τα ανεπίσημα αποτελέσματα για τα ποσοστά των κομμάτων, αλλά και πληροφορίες για το ποιοι εκλέγονται και ποιοι όχι. Στο άλλο θέμα του πρωτοσέλιδου, αναφέρεται επίσης στην απόπειρα δολοφονίας της 31χρονης Σεμιγιέ από τον φίλο της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα