Ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής δεν είναι αυτός που νομίζεις!

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο... Ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν είναι ούτε ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα ούτε ο διάσημος Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ένας 19χρονος στη Λέστερ και έχει μία ιδιαίτερη... συγγένεια.

Λέγεται Φαίγ Μπολκιάχ και είναι ανιψιός του Χασανάλ Μπολκιάχ, Σουλτάνου του Μπρουνέι, με περιουσιακά στοιχεία περίπου 17 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Forbes. Γιος του αδελφού του Σουλτάνου, ο νεαρός

Φαίγ, που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, προσπάθησε να δοκιμάσει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, κάνοντας τα πρώτα του βήματα με την AFC Newbury, μετά στους νέους της Σαουθάμπτον και της Άρσεναλ. Αυτή, όμως, που του πρόσφερε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν η Τσέλσι, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στο Λέστερ, όπου παίζει επί του παρόντος.

Αν και είναι Αμερικανός υπήκοος, προτιμά το Μπρουνέι, με την εθνική ομάδα του οποίου έχει ήδη παίξει σε εννέα αγώνες και έχει σημειώσει ένα γκολ. «Παίζω ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν μικρός, είχα πάντα μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια μου. Οι γονείς μου με υποστήριζαν πάντα, με είχαν προετοιμάσει, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Και σήμερα είναι τα μοντέλα αναφοράς μου», είπε ο Φαίγ.

Αν και το επίπεδο στο ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό, ο Μπολκιάχ κάνει μια ζωή που μοιάζει περισσότερο με αυτή του Μέσι και του CR7, παρά με εκείνη των συμπαικτών του.

Επίσης, μπορεί ο πατέρας του, επικεφαλής του επενδυτικού οργανισμού του Μπρουνέι, να μην έχει τον πλούτο του αδελφού του Σουλτάνου, όμως δεν ...περνάει σίγουρα άσχημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικά χρόνια, για τα 50ά γενέθλιά του, λέγεται ότι έδωσε μια επιταγή 14 εκατομμυρίων ευρώ για μια ιδιωτική συναυλία του Μάικλ Τζάκσον. Επίσης, έχει μια συλλογή από περίπου 2.300 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων Bentley, Ferrari, Rolls-Royce, αλλά και πανάκριβα ρολόγια. Φημολογείται, μάλιστα, ότι έφτανε να δαπανά περίπου 35 εκατομμύρια λίρες τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα