Πηλακούτας: «Με την δύναμη του κόσμου»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. Ο Σάββας Πηλακούτας, χωρίς να πει μεγάλα λόγια, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, εξηγώντας πως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου, η ομάδα αποκτά άλλη δυναμική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

Ακόμα ένα πολύ δυνατό τεστ στην έδρα σας;

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Έχουμε όμως πίστη στις δυνατότητες μας και θεωρούμε ότι με το καλό μας πρόσωπο και την

δύναμη του κόσμου μπορούμε. Θέλουμε ένα κατάμεστο γήπεδο το Σάββατο».

Αγωνιστικά είπε πως: «Πλην του Πράνιτς, όλοι είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Είχε ιδιαιτερότητα αυτή η διακοπή, λόγω των πολλών διεθνών παικτών που έχουμε. Μόλις χθες προπονήθηκε όλη η ομάδα μαζί».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Βρισκόμαστε στην 1η θέση και μάλιστα αήττητοι. Έτσι θέλουμε να μείνουμε και μετά το τέλος του αγώνα. Μέχρι τώρα έχουν κλείσει θέση 5.500 οπαδοί και μέχρι να ολοκληρωθεί η προπώληση θα αυξηθεί ο αριθμός. Παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο και με την υποστήριξη του κόσμου, μπορούμε να μείνουμε στην κορυφή και να αυξήσουμε την διαφορά από τον Απόλλωνα».

Βλέπεις διαφορετικά πρόσωπα στον κόσμο της ομάδας μετά την εικόνα της Ανόρθωσης;

«Ο κόσμος είχε σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος. Τα λόγια που λέγαμε στην διάρκεια της προετοιμασίας γίνονται πράξη. Η ομάδα παρουσιάζει καλό πρόσωπο, παρόλο που υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού είμαστε καινούργια ομάδα. Η διάθεση όμως του κόσμου με αυτά που βλέπει, του δίνει ακόμα ένα λόγο να είναι πιο ζεστός και πιο κοντά στην ομάδα. Τους θέλουμε και εμείς απαιτητικούς με την ομάδα».

Δούλεψε στην επίθεση περισσότερο o Ρόνι Λέβι;

«Παντού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν τόσο άσχημοι επιθετικά. Κάνουμε ευκαιρίες. Όσο περνούν οι αγωνιστικές, θα βλέπουμε καλύτερη Ανόρθωση και επιθετικά και αμυντικά».

Παίζει η καλύτερη άμυνα, απέναντι στην καλύτερη επίθεση:

«Ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του μελέτησαν τον αντίπαλο και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να περιορίσουν τον αντίπαλο. Αν παρουσιαστεί η ομάδα μας όπως πρέπει, τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα