Πήγε για τσιπούρες και ψάρεψε …σφαίρες!

Εντελώς απροσδόκητη ήταν η χθεσινή ψαριά στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας για ένα ψαρά. Αντί για τσιπούρες ψάρεψε μια τελαμώνα με τρεις σφαιροθήκες και 18 σφαίρες.

Γύρω στις 10 το πρωί, παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας ερασιτέχνης ψαράς έριξε το καλάμι του για να ψαρέψει τσιπούρες. Όταν όμως το έβγαλε από τη θάλασσα είδε ότι είχε ψαρέψει μια τελαμώνα με τρεις σφαιροθήκες και 18 σφαίρες.Τα πυρομαχικά παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες για εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που τα έριξαν στη θάλασσα.Έκλεψαν 141.000 ευρώ από φρουταρίαΣε μια άλλη εξέλιξη, καταγγέλθηκε

χθες από ιδιοκτήτη φρουταρίας στον Κάψαλο ότι άγνωστοι διέρρηξαν επιχείρησή του, κλέβοντας το ποσό των €141.000.Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιδιοκτήτης εκτιμά ότι η διάρρηξη έγινε μεταξύ 7 Φεβρουαρίου και το πρωί 8 Φεβρουαρίου.Το ποσό αυτό βρισκόταν σε δωμάτιο ασφαλείας στο λογιστήριο της εταιρείας μέσα σε ρούχινες σακούλες με κλειδωνιές.Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα